Επιχειρείν Συμβουλευτικές Υπηρεσίες | +30.26650.21428

BUSINESS & MARKETING STRATEGIES TO GROW YOUR BUSINESS

Λύσεις, συμβουλές & ιδέες για να αναπτύξετε γρήγορα την επιχείρηση σας

Social Media Day 3: The Social Business Experience (30/3/16)

smd3-banner

Ανανεωμένο σε δομή και περιεχόμενο «επιστρέφει» στις 30 Μαρτίου 2016 το Social Media Day in Athens στην τρίτη του διοργάνωση, που θα έχει κεντρικό θέμα «The Social Business Experience» και θα διεξαχθεί στο αμφιθέατρο του ALBA Graduate Business School at The American College of Greece (Ξενίας 6-8, Αθήνα).

Η φετινή διοργάνωση θα προσφέρει στους συμμετέχοντες εξαιρετικό περιεχόμενο σε τρεις θεματικές ενότητες, εμπλουτισμένο με μια πραγματική κοινωνική εμπειρία. Στην πρώτη θεματική ενότητα, γνωστοί επαγγελματίες του digital marketing θα μιλήσουν για τις σύγχρονες τάσεις στα Social Media και τις προοπτικές από την ενσωμάτωση τους, σχεδόν ολοκληρωτικά, στη σύγχρονη επιχειρηματική στρατηγική και την τεχνολογική πρόοδο.

Η δεύτερη ενότητα είναι «αφιερωμένη» στην αγορά της «φιλοξενίας» και στον ρόλο που έχουν πλέον τα Social Media στην καθημερινότητα της, με επαγγελματίες του χώρου και ειδικευμένους marketers να συζητούν τις νέες δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία σε αυτή την τόσο σημαντική και ανταγωνιστική ελληνική βιομηχανία.

Στη συνέχεια, στην τρίτη ενότητα, τον λόγο παίρνει το κοινό! Το Social Media in The Real World είναι ένας διαγωνισμός για εταιρίες και freelancers που θα ήθελαν να παρουσιάσουν και να συζητήσουν τα projects που έχουν κάνει για τους ίδιους ή πελάτες τους διεκδικώντας το ενδιαφέρον, το σχόλιο και το χειροκρότημα των συνέδρων.

Το πρόγραμμα του νέου Social Media Day περιέχει μια ακόμα καινοτομία: έχει σχεδιαστεί ώστε να παρακινεί και να διευκολύνει τη δικτύωση και γνωριμία μεταξύ νέων και καθιερωμένων επαγγελματιών που θα συμμετάσχουν στις εργασίες του, επιδιώκοντας να εξελιχθεί σε μια «γιορτή» επικοινωνίας.

Αξιοσημείωτος είναι και ο εμπλουτισμός της οργανωτικής ομάδας του Social Media Day in Athens, όπου στο πλευρό της ιδρύτριας του κας Λυδίας Σακελλαροπούλου, βρίσκουμε πλέον τη Fresset, γνωστή για το MyCat.gr, το ischool.gr και μερικές ακόμα από τις πιο επιτυχημένες ελληνικές online κοινότητες, και Το ΑΤΟΜΟ, το εξειδικευμένο γραφείο marketing & community management του κ. Γιάννη Τριανταφύλλου ο οποίος έχει συνδέσει το όνομα του με μερικά από τα πλέον σημαντικά συνέδρια και εκδηλώσεις για τα social media στην Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες, εγγραφές συνέδρων και δηλώσεις συμμετοχής στην διαγωνιστική διαδικασία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα μας www.socialmediaday.gr

 

 

Συντάκτης

Business & Marketing Consultant, BA, MBA in Marketing, Epixeirein.gr

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Essential SSL