Επιχειρείν Συμβουλευτικές Υπηρεσίες | +30.26650.21428

BUSINESS & MARKETING STRATEGIES TO GROW YOUR BUSINESS

Λύσεις, συμβουλές & ιδέες για να αναπτύξετε γρήγορα την επιχείρηση σας

18ο Συνέδριο InfoCom World:  2 Νοεμβρίου 2016

18ο Συνέδριο InfoCom World: 2 Νοεμβρίου 2016

18ο Συνέδριο InfoCom World

Digital Economy: The Highway of NGN!
2 Νοεμβρίου 2016 | Ξενοδοχείο Divani Caravel

Tο μεγαλύτερο συνέδριο Τηλεπικοινωνιών, Πληροφορικής & Media στη ΝΑ Ευρώπη, το ετήσιο ραντεβού των στελεχών της ψηφιακής αγοράς, αλλά και όσων χρησιμοποιούν τα εξειδικευμένα εργαλεία και τις υπηρεσίες, προκειμένου να κάνουν πράξη τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό είναι γεγονός.

Το 18ο Συνέδριο InfoCom World 2016 (#icw16) – (www.infocomworld.gr), θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Divani Caravel, με κεντρικό τίτλο: «Digital Economy: The Highway of NGN».

Υποδομές, υπηρεσίες, προϊόντα και περιεχόμενο, έχουν πλέον ως κύριο συστατικό τις τεχνολογίες Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής και δεν υπάρχει κανείς στον πολιτισμένο κόσμο, που να θεωρεί περιττή πολυτέλεια την ψηφιοποίηση και τη διασύνδεση. Η οικονομία, γίνεται πλέον ψηφιακή και διασυνδεδεμένη, κάτι που αποτελεί ευκαιρία -αλλά παράλληλα και αδήριτη ανάγκη– για μικρές χώρες όπως η Ελλάδα, γιατί αν χαθεί ο δρόμος για τη Νέα Γενιά Υπηρεσιών, η οπισθοδρόμηση και η απομόνωση θα είναι αναπόφευκτες.

Η αγορά βιώνει την αναδιάρθρωση του τεχνολογικού, επενδυτικού και στρατηγικού της προσανατολισμού και είναι πλέον κοινή παραδοχή, ότι οι ψηφιακές γέφυρες είναι η μοναδική διέξοδος προς τη νέα οικονομία, την έξοδο της χώρας από το περιθώριο και την ανάκτηση της χαμένης ανταγωνιστικότητας. Είναι προφανές ότι ήρθε η ώρα η πραγματική οικονομία να πάρει τα ηνία της ανάπτυξης! To 18o InfoCom World, δείχνει τη δυναμική και το δρόμο της εξέλιξης! Οι ενότητες του φετινού συνεδρίου είναι οι εξής:

  • NGN – Full Speed Ahead
  • Digital Economy: Investing in Opportunities
  • Digital Greece Worldwide: Α High Tech Society!
  • Leaders Summit – New Generation Investments

Παράλληλες Δράσεις

Όπως κάθε χρόνο θα υπάρξει ποικιλία παράλληλων δράσεων (θεματικές ενότητες, workshops κ.α.).  Στο Digital Lab που έχει τίτλο «Digital Transformation» θα συζητηθεί η ανάγκη για τον ψηφιακό μετασχηματισμό, οι ευκαιρίες, οι προκλήσεις και οι διαθέσιμες υλοποιήσεις για κάθε τομέα της αγοράς, ενώ θα φιλοξενηθεί και η άποψη των ειδικών για θέματα όπως: Enterprise Mobility, Cloud, Applications, Security, Data Privacy, Payments, IP Telephony, Connectivity και IoT, κ.α.

Η παρακολούθηση του συνεδρίου είναι εντελώς δωρεάν, ενώ παρέχεται βεβαίωση συμμετοχής. Πραγματοποιήστε την εγγραφή σας στο ακόλουθο link: http://www.infocomworld.gr/18th-infocom-world-2016/forma-engrafis/

 

Σχετικά με το Συνέδριο InfoCom World

Περισσότερες και ανανεωμένες πληροφορίες αναφορικά με το Συνέδριο και τις επιμέρους ενότητες μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site του InfoCom World. Το Συνέδριο προβάλλεται επίσης από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της SmartPress, στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram, ενώ στο κανάλι της SmartPress στο YouTube μπορείτε να δείτε τις ομιλίες της προηγούμενης εκδήλωσης καθώς και το «Save The Date» βίντεο του επερχόμενου συνεδρίου. Διαθέσιμα είναι επίσης τόσο το πρόγραμμα, όσο και το απολογιστικό του 17ου InfoCom World 2015.

 

Συντάκτης

Business & Marketing Strategies to Grow your Business.

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Essential SSL