Επιχειρείν Συμβουλευτικές Υπηρεσίες | +30.26650.21428

BUSINESS & MARKETING STRATEGIES TO GROW YOUR BUSINESS

Λύσεις, συμβουλές & ιδέες για να αναπτύξετε γρήγορα την επιχείρηση σας

Νέα συνεργασία του epixeirein.gr με το περιοδικό “Επιστημονικό Μάρκετινγκ”

Επιστρέφοντας από τις σπουδές μου στην Αγγλία και κάνοντας στην Ελλάδα τα πρώτα μου επαγγελματικά βήματα το 2002, ανακάλυψα τυχαία το περιοδικό “Χρηματοασφαλιστικό Μάρκετινγκ” όπως ονομαζότανε τότε.

Πολλοί ίσως το γνωρίζετε, άλλοι ίσως όχι. Είναι ίσως το σημαντικότερο επιμορφωτικό περιοδικό σε θέματα Μάρκετινγκ που κυκλοφορεί σήμερα στην χώρα μας. Το περιοδικό αυτό αποτέλεσε για εμένα σημαντική πηγή έμπνευσης ενώ με βοήθησε σημαντικά να διευρύνω το γνωστικό μου επίπεδο. Σήμερα λοιπόν, μετά από 9 χρόνια έχω την χαρά να ανακοινώσω την συνεργασία του epixeirein.gr με τις εκδόσεις Morax και το περιοδικό που εκδίδουν “Επιστημονικό Marketing Management”, όπως ονομάζεται σήμερα.

Για όσους δεν γνωρίζουν το περιοδικό, το “Επιστημονικό Marketing Management” είναι μηνιαίο και περιέχει επικαιρότητα, συνεντεύξεις και επιμορφωτικά άρθρα (τα αναφερόμενα ως “Classics” του περιοδικού). Το περιοδικό αριθμεί σήμερα περίπου 12.000 συνδρομητές, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι επιχειρηματίες, και ανώτερα στελέχη Διοίκησης. Η “Επιστημονική Επιτροπή Σύνταξης” αποτελείται από 11 κορυφαίους καθηγητές Πανεπιστημίου, ενώ ανάμεσα στις συνεργασίες του περιοδικού, διακρίνονται αυτές με τις καλύτερες Πανεπιστημιακές Εκδόσεις στον κόσμο, όπως είναι το Harvard Business Review και το Million Dollar Round Table.

Τα Classics φτάνουν σήμερα τα 2.000 άρθρα πάνω σε θέματα Marketing, πωλήσεων, ηγεσίας, management, τραπεζικά-ασφαλιστικά, προσωπικής βελτίωσης, και τεχνοκρατικής πολιτικής. Μπορείτε να βρείτε ολόκληρη τη συλλογή των Classics, η οποία ανανεώνεται κάθε μήνα στη διεύθυνση http://www.morax.gr/. Το τρέχον τεύχος του μήνα αλλά και τεύχη προηγούμενων μηνών θα τα βρείτε στην διεύθυνση http://www.epistimonikomarketing.gr/ όπου όλο το περιεχόμενο είναι ελεύθερο πλην των Classics.

Επειδή λοιπόν θεωρούμε σημαντικό τόσο για εσάς προσωπικά όσο και για την εξέλιξη της επιχείρησης σας, να αποκτήσετε ενημέρωση και γνώσεις  πάνω στα πεδία αυτά (αυτός αλώστε είναι ο σκοπός του epixeirein.gr), σας προτείνουμε να γνωρίσετε το περιοδικό και το site και να γίνεται συνδρομητές του.

Το κόστος της συνδρομής για να λαμβάνετε κάθε μήνα το περιοδικό και ταυτόχρονα για να αποκτήσετε πρόσβαση στα Classics και σε όλες τις υπόλοιπες παροχές του διαδικτυακού τόπου είναι 150€/έτος εάν είστε εταιρεία ή 70€ εάν πρόκειται για ατομική συνδρομή.

Η Συνεργασία μας με τις εκδόσεις Morax

Εδώ λοιπόν έρχεται η συνεργασία μας με τις εκδόσεις Morax. Το epixeirein.gr εξασφάλισε για όλα τα μέλη του έκπτωση 50% στην ετήσια συνδρομή  του περιοδικού και του site. Για να γίνετε δηλαδή συνδρομητές στο περιοδικό και το site για ένα ολόκληρο έτος, θα σας κοστίσει μόνο 75€ (από 150€) εαν είσαστε εταιρεία ή 40€ (από 80€) εαν πρόκειται για ατομική συνδρομή.

Όσοι θέλετε να προχωρήσετε και να γίνεται συνδρομητές στο “Επιστημονικό Marketing Management” πληρώνοντας την μισή τιμή, επισκεφθείτε την σελίδα εγγραφής του περιοδικού εδώ και αλλάξτε την τιμή στα 75€ ή 40€ αντίστοιχα. Στο πεδίο που αναφέρει εκπτωτικό κουπόνι, σημειώστε epixeirein.gr.

Την σημερινή εποχή οι πληροφορίες και οι γνώσεις έχουν σημασία περισσότερο από ποτέ! Εκμεταλλευτείτε την συνεργασία μας.

Συντάκτης

Vasilis Pappas

Business & Marketing Consultant, BA, MBA in Marketing, Epixeirein.gr

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Essential SSL