Επιχειρείν Συμβουλευτικές Υπηρεσίες | +30.26650.21428

BUSINESS & MARKETING STRATEGIES TO GROW YOUR BUSINESS

Λύσεις, συμβουλές & ιδέες για να αναπτύξετε γρήγορα την επιχείρηση σας

Ξεκινάει η 5η e-Learning Expo στις 14 & 15 Δεκεμβρίου 2013 με θέμα «Καινοτομία στην εκπαίδευση για ενεργούς πολίτες»

e-Leraning EXPO 2013Το Εpixeirein.gr έχει την τιμή να είναι ένας από τους Χορηγούς Επικοινωνίας της σημαντικότερης έκθεσης στην χώρα μας για το e-Learning. Η εκπαίδευση μέσω διαδικτύου αποτελεί μια σημαντική και αναπτυσόμενη τάση που κερδίζει όλο και περισσότερο κοινό. Αξίζει να αφιερώσετε λίγο από τον χρόνο σας και να μάθετε περισσότερα πράγματα. 

Από την πλευρά μας να ευχηθούμε καλή επιτυχία στους διοργανωτές ώστε η συγκεκριμένη έκθεση να είναι πραγματικά “ξεχωριστή” όπου οι επισκέπτες θα πάρουν χρήσιμες πληροφορίες και γνώσεις που θα τους βοηθήσουν τόσο στην προσωπική τους ζωή όσο και στην επαγγελματική τους.

Θα βρείτε αναλυτικές πληροφορίες παρακάτω:

H e-Learning Expo είναι η μοναδική εξειδικευμένη έκθεση στο e-learning στη χώρα μας και πραγματοποιείται για 5η συνεχόμενη χρονιά στις 14 και 15 Δεκεμβρίου του 2013 στον εκθεσιακό και συνεδριακό χώρο της ΕΕΔΕ (Ελληνικής Εταιρείας Διοικήσεων Επιχειρήσεων, Λεωφ. Ιωνίας 200 και Ιακωβάτων 61, http://www.eede.gr). Η e-Learning Expo 2013 δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες της να ανακαλύψουν τις τεράστιες δυνατότητες που προσφέρει το e-learning στον τομέα της εκπαίδευσης, αλλά και στις επιχειρήσεις που ακολουθούν τις εξελίξεις. Η προσέλευση για την eLearning Expo 2013 αναμένεται να ξεπεράσει τους 4000 επισκέπτες.

Θέμα της e-learning Expo 2013  είναι η «Καινοτομία στην εκπαίδευση για ενεργούς πολίτες» και, στα πλαίσια των εργασιών της, θα διεξαχθεί το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου διεθνής επιστημονική ημερίδα βασισμένη σε θεματολογία για την  Ευρωπαϊκή Χρονιά Του Ενεργού Πολίτη που διανύουμε και αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον όλων όσοι την παρακολουθήσουν.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης παρουσιάσεις τεχνολογίας, ανοιχτές συζητήσεις, επιδείξεις εκπαιδευτικού λογισμικού, προβολή υπηρεσιών ηλεκτρονικής εκπαίδευσης και κατάρτισης, εκπαιδευτικών παιχνιδιών και εξοπλισμού ηλεκτρονικής μάθησης. Κορυφαίες εταιρείες πληροφορικής, ηλεκτρονικής μάθησης, εκπαίδευσης, εκδόσεων κ.α. θα δώσουν το παρόν στην eLearning Expo και θα προσφέρουν στους επισκέπτες της έκθεσης την ευκαιρία να γνωρίσουν νέες και καινοτόμες προτάσεις από τον πιο σύγχρονο τρόπο εκπαίδευσης.

Επισκέπτες – γονείς, εκπαιδευτικοί, μαθητές, φοιτητές, στελέχη κατάρτισης και δια βίου μάθησης, σύμβουλοι εκπαίδευσης, στελέχη ανθρωπίνων πόρων, προγραμματιστές και άλλοι- έχουν κάθε χρόνο την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα σημαντικότερα θέματα και τις νέες τάσεις της χρήσης των τεχνολογιών, πληροφορικής και επικοινωνιών, στην εκπαίδευση και την κατάρτιση.

Η είσοδος στην έκθεση είναι δωρεάν.

Την διοργάνωση της έκθεσης e-Learning Expo 2013 έχει αναλάβει η εταιρεία WIDE Services P.C. (www.wideservices.gr), που είναι η μοναδική ελληνική εταιρεία πιστοποιημένος συνεργάτης του Moodle (www.moodle.com), σε συνεργασία με το ερευνητικό εργαστήριο CosyLlab (http://cosy.ds.unipi.gr) του Τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων Πανεπιστημίου Πειραιά που έχει όλη την επιστημονική επιμέλεια του προγράμματος της διεθνούς ημερίδας και των παράλληλων συνεδριών. Στους χρυσούς χορηγούς της έκθεσης θα είναι για συνεχόμενη χρονιά η εταιρεία Microsoft Hellas ως Education Innovation Golden Sponsor με το πρόγραμμα «Συνεργάτες στη Μάθηση».

Μπορείτε να κατεβάσετε προωθητικό υλικό στο http://www.elearningexpo.gr/index.php/promotion-materials για την e-Learning Expo 2013 όπως:

  • Φωτογραφικό Υλικό
  • Δελτία Τύπου
  • Newsletter
  • Banners

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ελεύθερα το υλικό αυτό για την ενημέρωση του κοινού σας, αναφορικά με την έκθεση.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη κα Ιουλία Κωσταντινίδου (info@elearningexpo.gr, τηλ 6947825183, http://www.elearningexpo.gr, fax +30 211 0121603).

 

Συντάκτης

Business & Marketing Consultant, BA, MBA in Marketing, Epixeirein.gr

Σχετικά Άρθρα

1 Σχόλιο

  1. e-learning in Greece

    Συγχαρητήρια για τη συμβολή σας στην ανάπτυξη του e-learning στην Ελλάδα και με τη χορηγία σας και με την αρθρογραφία σας. Είναι καιρός και στην Ελλάδα η εκπαίδευση να αξιοποιήσει περισσότερο τις δυνατότητες του διαδικτύου για την παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης. Με τον τρόπο αυτό και το κόστος μειώνεται σημαντικά και ο χρόνος του σπουδαστή αξιοποιείται πιο παραγωγικά γιατί εξαλείφονται οι μετακινήσεις. Στο σημερινό οικονομικό περιβάλλον, όπου γίνεται επαναπροσανατολισμός της Ελληνικής οικονομίας η εκπαίδευση έχει να παίξει ένα πρωτεύοντα ρόλο και η αξιοποίηση του διαδικτύου θα βοηθήσει ώστε αυτό να επιτευχθεί οικονομικότερα και αποτελεσματικότερα.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Essential SSL