Επιχειρείν Συμβουλευτικές Υπηρεσίες | +30.26650.21428

BUSINESS & MARKETING STRATEGIES TO GROW YOUR BUSINESS

Λύσεις, συμβουλές & ιδέες για να αναπτύξετε γρήγορα την επιχείρηση σας

Τι γνωρίζετε για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (ΕKΕ); Το CSR in Greece μπορεί να σας βοηθήσει

Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη σε κάθε επιχείρηση αποτελεί περισσότερο νοοτροπία παρά οτιδήποτε άλλο.  Στην Ελλάδα είναι αρκετές οι εταιρείες (κυρίως οι μεγαλύτερες) οι οποίες έχουν υιοθετήσει Στρατηγικές ΕΚΕ, ενώ είναι ακόμα περισσότερες αυτές που δεν γνωρίζουν τίποτα σχετικό.

Πάνω στα ζητήματα της ΕΚΕ το CSR in Greece μπορεί να σας βοηθήσει. Το CSR in Greece είναι μια ιδιωτική πρωτοβουλία η οποία αποτελεί έναν ολοκληρωμένο μηχανισμό τεχνογνωσίας, επικοινωνίας και προβολής θεμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Ιδρύθηκε το 2010 από την CAPITAL LINK με σκοπό να στηρίξει τις δράσεις και να γεφυρώσει την επικοινωνία μεταξύ των εταιριών και των οργανισμών που εκπροσωπούν τη Κοινωνία.

Παρέχει πληροφόρηση για επίκαιρα θέματα και εξελίξεις της ΕΚΕ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, προβάλλει τις δράσεις των Ελληνικών κοινωνικά υπεύθυνων εταιριών, διευκολύνει τη πρόσβαση του επιχειρηματικού κόσμου σε μη κυβερνητικούς και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς μέσα σε ένα πλαίσιο πλήρους διαφάνειας, προβάλλει τις ανάγκες της Κοινωνίας και των φορέων που την εκπροσωπούν, επιτυγχάνει συμπράξεις μεταξύ των δύο, ανταποκρίνεται με επιτυχία στα αιτήματα βοήθειας τόσο οικονομικής φύσεως, όσο και υλικών αναγκών και αποτελεί γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ όλων των κοινωνικών και επιχειρηματικών ομάδων. Στα μέλη της περιλαμβάνονται εταιρείες, ΜΚΟ, ιδρύματα και Σύλλογοι από όλη την Ελλάδα.

Όσοι λοιπόν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, και πως μπορείτε να εφαρμόσετε δράσεις στην επιχείρηση σας, μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδα CSR in Greece, για να πάρετε περισσότερες πληροφορίες.

 

Συντάκτης

Vasilis Pappas

Business & Marketing Consultant, BA, MBA in Marketing, Epixeirein.gr

Σχετικά Άρθρα

1 Σχόλιο

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Essential SSL